Waarom naar deze praktijk?

Omdat dat je hier alle aandacht krijgt die je verdient. Je krijgt voldoende tijd om te vertellen met welke problemen of klachten je zit en we werken samen aan een oplossing of aan verbetering van je situatie. Of je nou zit met een burnout, met angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, boosheid of slapeloosheid, in heel veel gevallen kan alternatieve of complementaire geneeskunde je helpen.

Zit je niet goed in je vel of vind je dat het roer om moet?
Pieker je teveel of maak je je al druk omdat je morgen weer naar je baas moet?
Komen dezelfde klachten of situaties telkens weer terug?

Door vroegere gebeurtenissen, vaak uit de kindertijd, kun je geblokkeerd raken zodat het je nu niet meer lukt om te doen wat je werkelijk wilt doen. Dit kan leiden tot emotionele en/of lichamelijke klachten. Samen kunnen we op zoek gaan naar je blokkades, op een heel eenvoudige manier. Lukt het om deze blokkades te laten verdwijnen dan kun je je eindelijk vrij voelen en doen waar je echt zin in hebt.
Blijf niet zitten met je klachten en maak de eerste belangrijke stap naar een gelukkiger leven. Droom gerust van een betere toekomst, dat is de enige manier om die te bereiken.

Complementaire of alternatieve geneeswijzen dienen niet ter vervanging van een bezoek aan je arts, ze kunnen wel een heel nuttige aanvulling zijn.